3, 2, 1: Start la povești! Începe Festivalul Internațional de Povești „Magia cuvântului”!

Haideți cu noi într-o călătorie în lumea magică a poveștilor!

Cine suntem noi? Oameni frumoși care vă aduc magia poveștilor în suflet, adunându-ne din toată lumea mare: din România, Portugalia, Danemarca, India, Maroc, până în S.U.A., Anglia și Franța.

Ce facem noi astăzi? Vă spunem că „a fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti” este despre locuri magice cu prinți și prințese, cu Ilene Cosânzene și Feți-Frumoși, cu zmei și balauri. Și nu doar atât, pentru că vom avea și  povești despre supereroi, cu super-copii și super-povestitori care, cu siguranță, vă vor rămâne în suflet!

Unde? A fost odată ca niciodată un tărâm fermecat în care totul era magic… iar dacă vreți să ascultați întreaga poveste, puteți să ne urmăriți live streaming pe canalul de youtube al Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad: https://www.youtube.com/watch?v=Ajo-Hyp7_xE

și pe facebook https://www.facebook.com/bibliotecaarad. Și pentru a vă anunța din timp noi evenimente, nu uitați să dați un like paginii și să vă abonați la canalul nostru de youtube!

Când? Astăzi, joi, 27 mai 2021, începând cu ora 15: 45.

Vă așteptăm pe tărâmurile magice ale poveștilor, acolo unde totul devine posibil, un univers fascinant în care vom descoperi că există dragoste fără sfârșit, tinerețe fără bătrânețe, prieteni loiali și curajoși, unde binele învinge răul și… câte și mai câte!