Alfie și făuritorul viselor

Alfie și făuritorul viselor

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad invită copiii, Joi, 2 Iunie 2022, ora 17.30, la o lansare de carte de ziua lor, pe gustul lor.

Vedeta zilei este „Alfie și făuritorul viselor” apărută la Editura Neos Publishing House, 2022,  o carte care abia așteaptă să se întâlnească cu cititorii.

Autoarea, Asiria Preda,  debutantă, va fi prezentată și susținută de Ioana Szekely Podina, ea însăși autoare de publicații pentru copii, și de invitații speciali ai momentului, Cristian Galea și Claudia Matei.

Lansarea va avea loc la Arad și va continua la Cluj-Napoca în cadrul festivalului de literatură pentru copii: „O călătorie în Lumea Poveștilor”, aflat la ediția I.

Evenimentul de la bibliotecă, din Sala „Astra”,  va mai conține, pe lângă prezentarea propriu-zisă a cărții, o degustare de dulciuri într-un decor încântător pentru fotografii, pregătit special de organizatori, o tombolă cu premii și o felicitare pentru fiecare participant, felicitare inspirată de coperta cărții.

„Alfie și făuritorul viselor” se adreseaza copiilor cu vârste între 4-7 ani. Aceasta îi încurajază pe prichindei să viseze, să dialogheze mereu cu părinții și cu adulții, efectul acestui dialog fiind despovărarea părinților de griji și siguranța copiilor, desigur.

„Într-o lume mereu pe fugă și focalizată pe listă de priorități, e o provocare să te oprești și să te odihnesti, să citești o poveste, să îți dai voie să visezi îndrăzneț,”- constată editorul cărții, Ioana Szekely Podina.

Iar lectura unei cărți este întotdeauna un astfel de popas binevenit.

Vă așteptăm cu drag!