Atunci când o fotografie face cât o mie de cuvinte…

În perioada 15 mai – 1 septembrie 2021 s-a desfășurat cursul autorizat de specializare „Fotograf”, organizat de către Asociația Foto Club Arad în parteneriat cu Biblioteca Județeană „A. D. Xenopol” Arad.

Îmbinând teoria cu practica, cursul, susținut de traineri – fotografi profesioniști, a fost inițiat prin predarea noțiunilor teoretice, absolut necesare, îmbinându-se pe parcurs cu partea practică, urmând ca spre finalul cursului, orele să fie preponderent practice. Cursul s-a finalizat cu un examen de absolvire.

Până acum peste 1.000 de persoane au participat la unul dintre cursurile de fotografie organizate de Asociația Foto Club Arad: cursul autorizat de specializare, inițiere adulți, cerc foto pentru elevi (curs gratuit), editare, școli de vară etc. Asociația continuă tradiția fotografică arădeană, având ca obiective permanente promovarea artei și tehnicii fotografice, realizarea de creații artistice în domeniul artei fotografice prin contribuția membrilor, organizarea de saloane de artă fotografică, organizarea de schimburi de experiență, organizarea de cursuri de pregătire (inițiere și perfecționare) în arta fotografică.

Cu acest prilej, președintele Asociației Foto Club Arad, d-nul Mircea Boran, a anunțat lansarea unui nou curs foto de inițiere pentru elevi (Sursa: https://www.fotoclubarad.ro/).