”Biblioteca estivală” pentru toți!

Sezonul estival va aduce arădenilor, din partea Bibliotecii Județene ”Alexandru D. Xenopol”, câteva proiecte relaxante , dar instructive și pentru copii și pentru adulți.
În vara acesta, biblioteca va oferi: ”Bibliovacanța” și ”Școala de vară ”– vacanță în aer liber, ”Minecraft” – vacanță distractivă alături de computer, toate destinate copiilor și ”Biblioteca estivală” – destinată copiilor și adulților deopotrivă.
”Biblioteca estivală” presupune deschiderea unor biblioteci în patru locații arădene ce dețin spații generoase de recreere, terenuri situate în apropierea unei ape sau prevăzute cu bazin cu apă, amenajate special pentru a putea fi folosite, în timpul verii, pentru plajă, baie sau pentru sporturi nautice.
Patru ștranduri arădene: „Neptun”, ”Bidi”, din Curtici și din Șofronea se vor bucura de locuri speciale de lectură, de cărți bune care le vor face timpul petrecut pe plajă mai plăcut.
În perioada imediat următoare se vor deschide ”Bibliotecile estivale” din ștrandurile municipiului Arad: ”Neptun” și ”Bidi”.Perioada în care puteți găsi publicații spre lectură în aceste ștranduri este: 1 iulie -31 august 2017.
Deschiderea oficială a bibliotecilor estivale va avea loc în 1 iulie la ora 12.00, la Ștrandul ”Neptun” cu activități distractive și lectură publică pentru copii și în aceeași zi, la ora 14.00, la ”Bidi” cu lectură publică pentru seniori.
Vor urma, în foarte scurt timp, bibliotecile mobile de la Curtici și Șofronea.
Proiectul este susținut de Consiliul Județean Arad și SC. ”Recons” SA.
Vă dorim o vară frumoasă și vă așteptăm pe plajă!