Bibliovacanţa !!!!!

Dragi copii, a venit vacanţa!!!

Bineânţeles că resimţiţi, nu?

Puneţi ghiozdanele la păstrare, zâmbetul pe buze şi fiţi oaspeţii noştri!

Cum?Simplu!

Din această vară vă invităm să petrecem împreună la Biblioteca Judeţeană, câte 3 ore zilnic, în intrvalele de timp: 23 iunie – 11 iulie 2014 / 18 august – 5 septembrie 2014 cu „Bibliovacanţa”!.

Ce este „Bibliovacanţa”? Un program de vacanţă, se înţelege!, special pregătit pentru voi, cititorii sau necititorii noştri care din diverse motive rămâneţi în Arad.

Vă vom antrena în tot soiul de activităţi recreative şi plăcute.

Vom juca „Badminton”, „Nu te supăra, frate”, moară, vom construi, desena, colora, citi şi asculta poveşti, vom modela, viziona filme documentare şi artistice, vom cunoaşte cărţi noi, poate şi creaţiile voastre, de ce nu? şi ne vom relaxa, în „Pavilionul de lectură” din curtea bibliotecii.

Ai 7 ani sau mai mulţi şi nu ştii ce să faci cu ei ??!!!Nu ai cu cine să stai acasă, vrei altceva decât calculator, de exemplu să -ţi faci prieteni noi, să te amuzi sau chiar să mai înveţi jucându-te într-un spaţiu verde?!

Vino cu noi!Petrece-ţi 3 ore pe zi, de la 10.00 la 13.00 cu „Bibliovacanţa”!.

Dacă ai o jucărie, o carte, o păpuşă sau un joc preferat pe care vrei să le faci cunoscute unui nou partener de joacă, unui nou prieten, nu uita să le iei cu tine la prima noastră întâlnire din 23 iunie, ora 10.00, la Biblioteca Judeţeană!

Înscrie-te gratuit la numărul de telefon: 0721/708.705.

„Bibliovacanţa” te aşteaptă !!!