Bibliovacanța !

Smith & Sons (1)

         Dragi copii,  vine vacanţa, cu Bibliovacanța!!!

 

 Revenim cu invitaţia  de a  petrece  împreună, la Biblioteca Judeţeană, câte 3 ore zilnic, timp de 3 săptămâni: 27  iunie – 15 iulie 2016.

         Ce este „Bibliovacanţa”? Un program de vacanţă, se înţelege!, special pregătit pentru voi, cititorii sau necititorii noştri care din diverse motive  rămâneţi în Arad, în această perioadă.

         Cu ce ne vom  ocupa cele 3 ore?

         Vom  bate mingea, vom sări  coarda,  vom împleti brățări, vom juca popice, vom conversa în limbi străine,  vom desena, colora, citi şi asculta poveşti, vom modela, vom viziona  scenete de teatru cu marionete, vom cunoaşte cărţi noi, poate şi  creaţiile voastre, de ce nu?, vom întâlni tineri voluntari şi ne vom relaxa, în „Pavilionul de lectură” din curtea bibliotecii.

         Ai 7 ani sau mai mulţi şi nu ştii ce să faci cu ei ??!!!Nu ai cu cine să stai acasă, vrei altceva decât calculator, de exemplu să-ţi  faci prieteni noi,  să  te  amuzi, să te joci, pur și simplu,  într-un spaţiu verde?!

         Vino cu noi!Petrece-ţi 3 ore pe zi, de la  10.00  la  13.00  cu „Bibliovacanţa”!.

         Dacă ai o jucărie, o carte, o păpuşă sau un joc preferat pe care  vrei să le faci cunoscute unui nou partener de joacă, unui nou prieten,  nu uita să le iei cu tine la prima noastră întâlnire din 27 iunie, ora 10.00, la Biblioteca Judeţeană!

Prtenerii noștri, de mare nădejde, din acest an sunt Asociația ”Eiva”, dar și ”Educatio” (Carmen Babuțău și Corina Huțan) prin câțiva tineri sosiți tocmai din : Franța, Spania, Italia și Turcia.

                                „Bibliovacanţa”  te aşteaptă  !!!