1846 – S-a născut la Șepreuș, avocatul Mihai Veliciu personalitate marcantă a luptei românilor pentru drepturi politice, sociale și econmice, participant activ la întocmirea Memorandumului, președinte al Clubului român comiatens.
1904 – Comisia disciplinară a Camerei avocațiale din Arad, a hotărât amendarea cu 100 de coroane a avocatului dr. Valer Morar, din Radna, acuzat că în stare de beție fiind, a spart cu scaunele tablourile lui Kossuth, Arpad, Tuhutum și a altor personalități mai mici. Acuzatul s-a declarat mulțumit că a scăpat doar cu atât
1912 – A fost programat în Arad-Ceala (Câmpul alergărilor cu cai) zborul demonstrativ al pilotului maghiar Szekely Mihaly, cu un aparat tip Bleriot construit la Budapesta. Pilotul promitea să o ia ca pasageră pe Rontay Boriska, vedeta Teatrului Municipal arădean . Zborul nu a avut loc datorită unor defecţiuni tehnice la aeroplan.
1945 – A fost publicată Hotărârea Intreprinderii Comunale arădene pentru introducerea de noi taxe şi de majorare tarifelor existente, pentru serviciile de apă-canal. Corespunzător acestui act administrativ au fost supuşi din oficiu taxelor, proprietarii locurilor virane, care nu au branşamente la apă, cei care locuesc în apropierea cişmelelor, plăţi suplimentare pentru folosirea contoarelor, pentru apa scursă de pe acoperişurile caselor, pentru impurităţile menajere din haznale şi puţuri seci, pentru verificarea apometrelor şi altele.
1948 – A fost publicată sub semnătura primarului Ion G. Pălincaş, Decizia de modificare a numelui unor străzi din municipiu, după cum urmează: Bulevardele Regina Maria, Regele Ferdinand, Regina mamă Elena devin Bulevardul Republicii (azi Revoluţiei); Regina Elisabeta – Lenin (azi Milea), Regele Carol – Armata Poporului; Străzile Ştefan Cicio-Pop – 6 Martie; Brătianu – I. C. Frimu (azi Lucian Blaga); Bucur – Nicolae Bălcescu; Piaţa Liceului – Piaţa Moise Nicoară.