Descoperă Biblioteca Sinapsidelor și dinozauri în mărime naturală!

Începând cu 18 martie 2022, Expo Arad găzduiește expoziția interactivă „Living Dinosaurs Experience!”, cuprinzând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității. Pregătiți-vă să aflați cum au trăit dinozaurii și cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani și să faceți cunoștință cu formele de viață care au cucerit lumea acvatică, uscatul și în același timp, văzduhul. Expoziția „Living Dinosaurs Experience!” este organizată de Showtime Productions și PROEXPO. Evenimentul este disponibil pentru arădeni în perioada 18 martie-19 iunie 2022, vineri-duminică, în intervalul 10:00-19:00.

În cadrul evenimentului, alături de ceilalți parteneri culturali arădeni, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” vă așteaptă să aflați cât mai multe informații captivante și interesante prin „Biblioteca Sinapsidelor”, cuprinzând cărți pentru cei mici și mari, volume de istorie naturală, atlase și enciclopedii și, bineînțeles, multe cărți cu dinozauri!

Vă așteptăm să vă întâlniți cu dinozaurii la standul de carte al Bibliotecii începând de vineri, 18 martie 2022, între orele 16-18, precum și în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 11:00-14:00.