Întreabă un bibliotecar

„Întreabă un bibliotecar” este un serviciu gratuit de suport live (help desk) pentru sprijinirea utilizatorii în a folosi celelalte servicii ale bibliotecii, în special împrumutul de carte.

Regulament

Utilizatorii pot cere informații despre cărțile din colecțiile bibliotecii, despre orarul de lucru, locațiile și celelalte servicii ale bibliotecii. De asemenea, pot prelungii cărțile împrumutate și pot rezerva cărți pe care doresc să le împrumute.

Alte cereri sau întrebări nu sunt luate în considerare. Dacă întrebarea dvs. este validă dar nu este de competența agentului bibliotecar, atunci veți fi redirecționat către alte surse de informare ale instituției noastre.

Suportul live este disponibil de luni până vineri între orele 10 – 16.

Cum funcționează?

Se folosește butonul portocaliu din dreapta jos pentru a deschide fereastra de chat unde puteti tasta mesajul dorit pentru a întra în contact cu un agent bibliotecar.

În fereastra de chat din colțul stânga jos la „Opțiuni” puteți schimba Departamentul (Secția sau Filiala cu care vreți să intrați în contact) și puteți reinițializa un nou mesaj accesând funcția „Forget/Remove my data”.

Un mesaj nu poate depăși 200 de caractere.