Premiul I: Biblioteca Județeană "Alexandru. D. Xenopol" Arad

În cadrul Simpozionului Național intitulat "Mijloace moderne de atragere a publicului în biblioteci", ediția a V-a, Braila, 03-05 iunie 2015, a avut loc și concursul de afișe de bibliotecă.La acest concurs clasamentul câștigătorilor a fost urmatorul:
Premiul III: Biblioteca Județeană "Antim Ivireanul" Valcea - "Târgul de carte pentru copii" - pentru forța mesajului transmis vizual și pentru cromatica de impact;
Premiul II: Biblioteca Județeană "Gh. Asachi" Iasi - "Take control of your camera" - pentru claritatea și forța mesajului vizual, pentru valoarea echilibrată a elementului grafic și cel textual;
Premiul I: Biblioteca Județeană "Alexandru. D. Xenopol" Arad " Expoziția taberei internaționale de ilustrație de carte, Bata, ediția a VI-a, 2014;" - pentru "complexitatea în simplitate" a mesajului transmis, pentru valoarea simbolistică a elementelor grafice, pentru calitatea suportului tehnic.

Mulțumim juriului brăilean pentru premiul acordat și felicitări pentru organizarea simpozionului, colegilor noștri.

Se cuvine să-i menţionăm, ca şi "contribueri" la realizarea afişului, pe Alain Kauff- artistul fotograf, dar şi pe nu mai puţin artistul Bibi Stroia.

Date calendar: 
Marţi, 16 Iunie, 2015 - 08:15