Povești de „Ziua internațională a cărților pentru copii și tineri”

Se apropie 2 Aprilie, „Ziua internațională a cărților pentru copii și tineri”.
Anul acesta, Uniunea Scriitorilor din România-Secțiunea Literatură pentru Copii și Tineret, Filiala București, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și Asociația culturală arădeană „LiterarMente” îi invită pe copii, părinți și pe bunici să asculte online povești ale scriitorilor contemporani, povești citite chiar de autori.
Lectura se va petrece în ziua de 2 Aprilie 2023, duminică seara, ora 20.00, prin linkul:
https://meet.google.com/ifr-xqra-ici…
Deschide-l și intră!Pregătește-te să te întâlnești cu personaje și lumi minunate care îți vor legăna seara pregătindu-te pentru un somn plăcut.
Te vor lua de mână și te vor ghida prin poveste: Petre Crăciun-scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator de emisiuni de televiziune, Președintele Filialei de Literatură pentru Copii și Tineret în cadrul Uniunii Scriitorilor din România, București, director al portalului Literatură Copii; Fevronia Spirescu-scriitor de literatură pentru copii și artist plastic, membru al Uniunii Scriitorilor din România, Adjud și gazda întâlnirii, Lucia Bibarț, autor de literatură pentru copii, Arad.
Copile, mai mic sau mai mare, pregătește-te de-mbarcare!