Să prindem „Trenul de zece și un sfert”!

Biblioteca Județenă „ Alexandru  D. Xenopol  Arad, vă invită vineri, 12 august 2022, ora 17.00,  în gărdina de lectură pentru o călătorie literară.

Cartea, pregătită să călătorească înspre dumneavoastră, care  se intitulează  „Trenul de zece și un sfert” este scrisă de Ildiko Șerban și a apărut la Editura Colorama, în  2022, ca premiu  al editurii (secțiunea-proză) pentru cartea aceleiași autoare, „Cuibul din păsări”, apărută la aceeași editură, în anul 2021.

„Trenul de zece și un sfert” este o  tulburătoare nuvelă a cărei poveste conține elemente autobiografice, o descătușare confesivă terapeutică, necesară.

Coperta a patra este semnată de poeta și editoarea Emilia Poenaru Moldovan, iar prefața de poeta Mihaela Meravei. Ilustrația copertei aparține artistului Ioan Astăluș.

Volumul va fi prezentat de Vasile Dan, președintele Filialei Arad a Uniunii Scriitorilor din România, de psihologul Crina Stan și de prof. Rodica Oros. Evenimentul va fi moderat de cronicarul cultural Lucia Bibarț, iar momentul muzical va fi asigurat de Anamaria Buțurcă – interpretă de operă.

Cartea se poate comanda de pe site-ul Editurii Colorama, Cluj-Napoca, sau se poate achiziționa la lansare.