Sărbători Fericite și Luminate tuturor celor care sărbătoresc Paștele!

Duminică, 4 aprilie 2021, credincioșii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din întreaga lume vor rosti: „Isus Christos a înviat!” – „Adevărat a înviat!”, iar cuvintele Sanctității Sale Papa Francisc adresate credincioșilor, anul trecut, cu același sfânt prilej, reprezintă astăzi, un îndemn pentru speranța zilei de mâine:

„Ca o flacără nouă, această Veste Bună s-a aprins în noapte: noaptea unei lumi care se confruntă deja cu provocări epocale, iar acum este împovărată de pandemie, care pune la grea încercare marea noastră familie umană. În această noapte a răsunat glasul Bisericii: «Christos, speranța mea, a înviat!». Este, în schimb, biruința iubirii asupra rădăcinii răului, o biruință care nu «trece peste» suferință și moarte, ci le traversează, deschizând o calen în abis, transformând răul în bine: o marcă exclusivă a puterii lui Dumnezeu.”

Colectivul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” din Arad dorește tuturor cititorilor, colaboratorilor și colegilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și bucuria împărtășită alături de cei dragi!

CHRISTOS A ÎNVIAT!
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
FROHE OSTERN!