„SUB STINDARDUL TRICOLOR” – ediția a II -a

„SUB STINDARDUL TRICOLOR” – ediția a II -a

COMITETUL DE ORGANIZARE a primei ediții a Festivalului-concurs de literatură patriotică „SUB STINDARDUL TRICOLOR” anunță creatorii de proză și poezie patriotică, din țară și din străinătate, desfășurarea celei de-a doua ediții a concursului.

ORGANIZATORI: Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere – Filiala Județeană „ZIRIDAVA” Arad, Asociația Națională a Veteranilor de Război – Filiala Județeană „ZĂRANDUL” Arad,  Asociația Națională „Cultul Eroilor-Regina Maria” – Filiala Județeană „AVRAM IANCU” Arad, Cercul Militar Arad, Liga Scriitorilor din România – Filiala Județeană „IOAN SLAVICI” Arad, Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” Arad, Salonul Cultural „Gutenberg” Arad.

„NU SUNT VREMURI PRIELNICE PENTRU CULTURĂ”,  dar nu trebuie să ne lăsăm cotropiți de pandemie! (Mircea Aftenie, artist plastic)  

DESPRE CONCURS

Autorii (fără limită de vârstă) vor trimite lucrările în limba română, în format electronic, pe adresa de email [email protected] până în data de 15.11.2020

Pentru a oferi șanse sporite creatorilor de literatură patriotică din țară și din străinătate, Comitetul de Organizare a Festivalului-concurs SUB STINDARDUL TRICOLOR – Ediția a II-a, Arad 2020, a hotărât să prelungească perioada de trimitere/primire a lucrărilor până în data de 15 noiembrie 2020.

Reamintim iubitorilor de literatură patriotică faptul că pot trimit 2-3 poezii sau o un text în proză de 2-3 pagini la adresa de email [email protected], însoțite de datele de identificare (nume, adresă, telefon).

Cu sprijinul Centrului Județean de Cultură Arad, Centrului Municipal de Cultură Arad și Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” Arad se vor acorda diplome și premii în obiecte (cărți). 

Nu este disponibilă nicio descriere.