Ultima lansare de carte din an

Miercuri, 20 decembrie 2017, la ora 15.00, în Sala ”Centenar” a Bibliotecii Județene ”Alexandru D. Xenopol” Arad, va avea loc ultima lansare de carte din an, carte intitulată ”Activitatea muzical -religioasă din Parohia Șiria”, care poartă semnătura preotului Petru Ursulescu.

Tipăritura va fi prezentată de: dr. Doru Sinaci, directorul Bibliotecii Județene și conf. univ. dr. Mircea Buta, de la Facultatea de Teologie ”Ilarion Felea” Arad.

”Privită în ansamblu, lucrarea de față valorifică moștenirile lăsate de personalitățile Șiriei din sec. XIX – XX și oferă o minunată oportunitate de valorificare în viitor a acestui tezaur existent, (…) o responsabilitate în viața duhovnicească și în activitatea muzicală din Șiria.”

Cum e firesc, pentru această perioadă din an, precedatoare a celei mai mari sărbători creștine: Nașterea Domnului Nostru Iisus Hristos, evenimentul editorial va fi urmat de unul liric, muzical, un un concert de colinde strămoșești susținut de Corala bărbătească ”Trifon Lugojan”, dirijată de teologul Marinel Roz.

Vă așteptăm cu drag!