Un dar de suflet către Biblioteca din Arad

Un nou email aștepta răbdător în căsuța poștală virtuală a Bibliotecii pe la mijlocul lunii ianuarie, un email ce ne înștiința că doamna A.C. din Marea Britanie dorea să facă o donație de carte. Cristina, colega mea de la Compartimentul Achiziții Publice, a fost cea care a preluat informația și imediat a luat legătura cu o nouă prietenă a bibliotecii noastre care dorește să își păstreze anonimatul, confirmându-i primirea emailului și asigurând-o totodată, de faptul că îi mulțumim și suntem recunoscători pentru acest gest nobil.

Astfel, la începutul lunii februarie, un colet plin de cărți a ajuns la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad. Nerăbdătoare, colega mea deschide pachetul cu cele 9 cărți și observă titluri interesante, proaspăt ieșite de sub tipar la Editura Dharana, volumele fiind achitate de doamna A.C. și trimise de către editura din București către Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, îmbogățind fondul de carte și devenind  astfel o valoroasă sursă de informare, cunoaștere și cercetare pentru utilizatorii arădeni.

Dragă doamnă A.C., vă asigurăm de aprecierea noastră pentru implicarea, bunăvoința și generozitatea de care ați dat dovadă, asigurându-vă că donația dumneavoastră de carte este înregistrată și pusă la dispoziția cititorilor.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de marea familie a Bibliotecii arădene, contribuind astfel la promovarea cărții și a lecturii atât în comunitatea arădeană, cât și pe plan regional și național.