„File… în culori de apă” – vernisaj de acuarelă la Bibliotecă

Marți, 14 mai 2024, începând cu orele 18:00, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad vă invită la vernisajul expoziției de acuarelă cu titlul „File… în culori de apă” a artistului plastic arădean Alina Pătroiu.

Membră a Asociației „Ion Andreescu” din Arad, Alina Pătroiu propune iubitorilor de frumos o experiență artistică aparte. Lucrările sale vizează „regăsirea stării de bucurie”, folosind acuarela ca mediu de expresie. Cu multă creativitate, talent și pasiune, Alina Pătroiu transformă acuarela într-o adevărată simfonie de culori, transmițând bucurie, încredere și optimism.

Dialogul cultural ce va avea loc în Grădina de Lectură a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, susținut de dr. Regis Roman și artistul expozant Alina Pătroiu, va explora teme precum arta, acuarela, talentul și creativitatea. De asemenea, vă invităm să vă bucurați de momentele muzicale oferite de talentatul chitarist Mihai Florea, care va completa experiența culturală.

Iubitorii de artă pot vizita expoziția de artă plastică „File… în culori de apă” în perioada 14-26 mai 2024, în mod gratuit, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, în cadrul spațiului cultural de expunere, Artoteca Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad (str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj I).

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de artă și să petrecem momente pline de inspirație în culori de acuarelă!